Header Ads

 Борис Болотов

У Києві під російським посольством побили громадянина РФ (ВІДЕО)

У столиці України біля будівлі російського посольства, де у неділю, 18 вересня, проходять вибори до Державної думи, побили громадянина Росії.
Про це з місця подій повідомляє кореспондентка одного з українських телеканалів. Новину передає «Преса України».

За словами журналістки, громадянин Росії прийшов до посольства своєї країни, аби взяти участь у голосуванні на парламентських виборах. Однак йому не дозволили це зробити протестуючі, які заблокували вхід до виборчої дільниці. 
У результаті між росіянином та активістами зав’язалася словесна перепалка, яка невдовзі переросла у бійку. Громадянина РФ кілька разів вдарили ногами. У сутичку швидко втрутилася поліція.
На відео помітно, що після цього сутички між активістами, правоохоронцями та громадянами РФ не припинилися. Відзначається, що протестуючі налаштовані агресивно.
Нагадаємо, біля посольства Росії у Києві уже відбулися перші сутички між протестуючими, які намагаються завадити проведенню російських виборів, та правоохоронцями. Активісти, зокрема,спробували повалити огорожу навколо будівлі дипмісії. Активну участь у протесті бере екс-нардеп від «Свободи» Ігор Мірошниченко.