Header Ads

 Борис Болотов

"Війна обов'язково закінчиться восени. Напевно, не в цьому році": Український священик дав вражаючий прогноз по Донбасу


Священик Української православної церкви Київського Патріархату (УПЦ КП) Олександр Дедюхін зробив цікаву заяву щодо закінчення війни на Донбасі. Зокрема, на своїй сторінці в Facebook Дедюхін написав, що війна на сході країни закінчиться восени, передаютьПатріоти України.
"Війна обов'язково закінчиться восени. Напевно, не в цьому році. Швидше за все, навіть не в наступному, але обов'язково восени. Ну, або в серпні. Тому, що війни завжди закінчуються так. Не коли перестають стріляти гармати. Не коли важливі дядьки в урочистій обстановці під наглядом телекамер підписують перемир'я. І навіть не тоді, коли похований останній вбитий нею солдат", - пояснює священик.
"Війна закінчується інакше. Солдат приходить додому і не може знайти себе, плаче за полеглими побратимами. Хворіє цим. Часто п'є і стоїть на біржі. А потім несподівано згадує про насіння, знайдене ним в самий страшний і невідповідний момент на фронті.
Солдат майже без надії кидає його у землю свою, і воно виявляються чарівним - приносить щедрий плід - дітьми, бізнесом і тим, що поїсти. Він збирає врожай. Озирається на плоди своєї праці. Відкушує великий шматок соковитого яблука. Пережовує, смакуючи. І каже: - Ось тепер війна точно закінчилася! Перемога. І таке найчастіше трапляється восени", - пише Дедюхін.

Користувачі соцмереж із захопленням сприйняли пост священика.