Header Ads

 Борис Болотов

Полторак нагородив пістолетом дружину міністра, ведучу "5-го каналу" Яну Конотоп (фото)


Міністр оборони України Степан Полторак подарував нагородну зброю ведучій «5-го каналу» та дружині міністра інформаційної політики Юрія Стеця Яні Конотоп. Про це повідомляють
Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".
На власній сторінці в соцмережі про подію написав журналіст Дмитро Гнап. Він відзначив, що ведуча отримала пістолет системи Макарова напередодні свого дня народження. Відзначається, що журналістка отримала зброю «за визначні заслуги» перед Збройними силами України.
«Посередині Яна Конотоп – ведуча «5-го каналу» і дружина міністра інформаційної політики Юрія Стеця. А ще пані Конотоп – кума генпрокурора Юрія Луценка і дружини президента Порошенка. Минулого року пані Конотоп отримала від міністра оборони Степана Полторака нагородну зброю. Пістолет «ПСМ» з патронами. Щоб ви розуміли: «за визначні заслуги в забезпеченні обороноздатності України, зразкове виконання службового обов'язку та виявлені при цьому честь і доблесть», - йдеться у повідомленні. Дмитро Гнап додав, що ведуча каналу Порошенка почала нервувати після того, як колеги-журналісти почали цікавитися, яку «честь і доблесть» вона проявила для отримання нагородної зброї.