Header Ads

 Борис Болотов

"Просто військова машина, яка здорово виглядає": Автор дитячих ліжок-"Буків" розповів, навіщо він їх зробив


Директор меблевої фабрики у Росії, яка почала виробляти дитячі ліжка у формі зенітно-ракетних комплексів "Бук", з якого було збито авіалайнер із 298 пасажирами на борту, пояснив, що її створення було пов’язане не з конкретним видом зброї, а з тим, що "це просто військова машина, яка здорово виглядає". Про це повідомляють 
Патріоти України з посиланням на його коментар "Настоящему времени".
"Люди багато писали, що це пов’язано з ситуацією на Донбасі, зі збитим літаком, і інші жахливі речі. Ми так не вважаємо", — заявив керівник підприємства Антон Коппель. Також директор фабрики сказав, що "це просто військова машина, яка здорово виглядає". Однак, про всяк випадок, модель дитячого ліжечка "Бук" все ж була перейменована в "Захисник".
У свою чергу, соцмережі відреагували на слова Коппеля ідеями нових ліжечок. Павло Шевчук: "Робили б ліжечка" Вантаж 200 ". Олександр Ходорів: "Просто вирішили на цій огидній хвилі з величезною часткою цинізму зрубати бабла. Вони б ще килимки у вигляді мерців запропонували..". Володимир Машталер: "Наступним ліжечком буде міні-крематорій".