Header Ads

 Борис Болотов

Водій, який вночі збив двох пішоходів у Львові, п'яним втікав з місця попередньої ДТП


Один з двох пішоходів, яких вчора, 11 жовтня, на вул. Шевченка, 253 у Львові збив автомобіль з польськими номерами, перебуває у лікарні у важкому стані. Другий загинув на місці події, його особу ще встановлюють. Перед наїздом на пішоходів водій вчинив ДТП з іншим авто і втікав з місця події.
За даними прес-служби патрульної поліції Львова, водій позашляховика Hyundai Terracan із польськими номерами близько 21:00 зіткнувся з автомобілем Volkswagen Caddy. Згодом, за словами очевидців, джип на великій швидкості продовжив рух зустрічною смугою і через 400 метрів виїхав на тротуар, де наїхав на двох пішоходів. При перевірці на стан сп'яніння водія Hyundai Terracan драгер показав 1.52 проміле алкоголю у крові.
Як уточнили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, львів’янин віком близько 40 років отримав політравму, закриту черепно-мозкову травму, тупу травму живота і грудної клітки, перелом кісток тазу. Його шпиталізували в лікарню швидкої медичної допомоги. Стан чоловіка на ранок 12 жовтня – важкий. Особу другого пішохода, який загинув на місці події, ще встановлюють.
За кермом автомобіля, який збив двох перехожих, перебував 45-річний мешканець міста Винники. Наїзд на пішоходів він вчинив поза межами проїзної частини. Після зіткнення водій не впорався з керуванням і в'їхав в огорожу на узбіччі.
Джип на великій швидкості виїхав на тротуар, де збив двох пішоходів, а потім в'їхав в огорожу (фото з Варти-1)
Першу аварію оформляли патрульні інспектори. На водія склали протоколи за керування у нетверезому стані, за вчинену ДТП, за втечу з місця аварії та постанову за керування без необхідних документів. Другу аварію з потерпілими оформляли слідчі Шевченківського відділу поліції.