Header Ads

 Борис Болотов

"Бабы в кучу, тянут девчонку обратно, подтянулись мужики, давай блокировать машину": В окупованій Макіївці люди відбили дівчину від бойовиків "МГБ ДНР"


В окупованій бойовиками "ДНР" Макіївці людей забирають "на підвал МГБ" буквально з автобусних зупинок. Багато жителів стають свідками пануючого в місті свавілля, а потім розповідають про це в соціальних мережах. Так, у Макіївці молоду дівчину збиралися відвезти в невідомому напрямку озброєні до зубів проросійські бойовики. Однак люди, які стояли поруч з нею на автобусній зупинці, кинулися на допомогу макіївчанці, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Четверту владу".
Про кричущий інцидент повідомив у соціальній мережі місцевий житель під псевдонімом "Віталій Макіївський". Автор написав, що дівчина вийшла з автобуса на зупинці під назвою Грибиниченко. До неї несподівано підскочили озброєні амбали і, представившись співробітниками "МГБ ДНР", почали крутити затриманій руки.
Городяни кинулися на допомогу нещасній дівчині. Люди відважно не дозволили посадити її в автомобіль бойовиків. І нікого з присутніх не злякав той факт, що це "МГБ ДНР".
"Бабы в кучу, тянут девчонку обратно, подтянулись мужики, давай блокировать машину. Борьба продолжалась полчаса...", - йдеться в повідомленні.




Згодом з'ясувалося, що свавілля на автобусній зупинці влаштували охоронці підприємства "Макіїввугілля". І дівчину повинні були привезти на вимогу начальства, оскільки на одній з шахт підприємства працює її чоловік.
Однак відвезти перелякану макіївчанку охоронцям не вдалося. "Битва" тривало близько півгодини, але людям вдалося врятувати дівчину.