Header Ads

 Борис Болотов

У «ДНР» дізналися, хто замовив убивство Мотороли (ВІДЕО)


Самопроголошений лідер так званої «Донецької народної республіки» Олександр Захарченко заявив, що донецьким слідчим вже відомо ім'я замовника ліквідації Арсенія Павлова на прізвисько Моторола.
Новину повідомляє «Преса України».
Захарченко трохи розповів журналістам про хід розслідування вбивства Мотороли в Донецьку. За його словами, «правоохоронні органи» в Донецьку вже встигли встановити, хто є замовником ліквідації лідера «Спарти».
«На сьогоднішній момент проводяться слідчі заходи, які дозволять нам з'ясувати не тільки того, хто замовив, ми вже, до речі, про це знаємо, а хто виконав це вбивство. Ніякої пощади вам не буде, повірте», - сказав він.
Нагадаємо, в мережі опубліковано відео, на якому кілька людей в масках беруть на себе відповідальність за ліквідацію командира «Спарти» Арсенія Павлова на прізвисько Моторола. РосЗМІ охрестили їх «неонацистами». 
Раніше в «ДНР» заявили, що цілком ймовірно бойовика вбила українська ДРГ. Але існують й інші версії. Так, блогер Роман Доник вважає, що лідера «Спарти» ліквідували люди Ахра Авідзба, він же «Абхаз», який керує угрупованням «п'ятнашка». Британський журналіст Шахіда Тулаганова, яка особисто знала убитого терориста Арсенія Павлова (Моторолу), вважає, що його вбили бойовики «ДНР», а не українські розвідники.