Header Ads

 Борис Болотов

"Это она, белочка. Федорыч таки поймал ее" - Березовець прокоментував заяви Януковича про спалені автобуси з Криму


Заява екс-президента України Віктора Януковича, що причиною радикалізації жителів Криму в лютому-березні 2014 року стало спалення восьми автобусів з антимайданівцями з півострова, яких нібито потім добивали в лісі, є свідченням психічного розладу Януковича. Про це написав політолог Тарас Березовець в своєму Facebook, інформують Патріоти України.
Політолог підкреслив, що заява Януковича не була погоджена з радником президента РФ Володимира Путіна Владиславом Сурковим.
"История Януковича о восьми крымских автобусах, которые сожгли, а потом пассажиров добивали в лесу, – это уже не темники Суркова. Это она, белочка. Федорыч таки поймал ее", - написав він.

Як відомо, історія про нібито вбивство прихильниками "Правого сектора" кримських антимайданівців під Корсунь-Шевченківським Черкаської області 20 лютого 2014 року поширювалася в інтернеті. Однак відразу після появи інформації про інцидент її спростували в Головному управлінні МВС України в Автономній Республіці Крим і в управлінні міліції Черкаської області.