Header Ads

 Борис Болотов

В Узбекистані вбили та таємно поховали Гульнару Карімову, - ЗМІ


44-річна Гульнара Карімова, за повідомленням співробітника Служби національної безпеки Узбекистану, який побажав залишитися неназваним, була отруєна й померла 5 листопада, передає "Центр-1". Вночі того ж дня вона була похована на кладовищі "Мінор" у Ташкенті, а її могилу зрівняли із землею, стверджує він. Про це інформують Патріоти України.

За словами джерела, воно особисто брало участь у процесі поховання Гульнари Карімової, а зважилося на телефонне інтерв'ю з Ц-1, побоюючись за долю її дітей, – сина Іслама і доньки Іман, які залишаються в Ташкенті у безпорадній ситуації. Крім того, інформація про смерть Гульнари поширюється й через соціальну мережу.

Аккаунт у Twitter "Покажіть Гульнару" звертається до журналістів та міжнародних експертів, що спеціалізуються на Центральній Азії, стверджуючи про смерть Карімової й вимагаючи, якщо це не так, показати її на публіці або хоча б у відеозверненні. Інший аккаунт в Twitter, що пише від імені Гульнари Карімової, але викритий журналістами радіо "Свобода" як фейк, в останні дні почав проявляти особливу активність, намагаючись переконати всіх, що старша донька покійного президента жива, але тим самим викликаючи ще більші побоювання, що інформація про її смерть може виявитися правдою.

А опубліковане вночі 22 листопада селфі з телефоном в руці, на якому відкрита фейкова сторінка Гульнари Карімової в Twitter, ще більше наводить на думку, що, можливо, "узбецька принцеса" дійсно вже залишила цей світ.