Header Ads

 Борис Болотов

Меланія Трамп з сином Берроном відмовилася переїжджати в Білий дім, - ЗМІ


Обраний президент США Дональд Трамп після прийняття присяги деякий час буде жити в Білому домі без дружини Меланії. Таке рішення було прийнято, щоб їх 10-річний син Беррон закінчив навчальний рік в школі в Нью-Йорку, пишуть Патріоти України з посиланням наНескучные новости.
"(Меланія і Беррон переїдуть до Вашингтона. - Ред.) дуже скоро. Відразу після закінчення школи", - сказав обраний президент США.
Раніше про те, що Трамп переїде в Білий дім без дружини і сина повідомила газета New York Post. За її даними, вони будуть жити в хмарочосі Trump Tower.
"Сім'я Трампа схвильована через свою нову роль по служінню країні і завдання перед обраним президентом по просуванню США вперед. Офіційної заяви про плани сім'ї Трампа не було, проте як і будь-які батьки, вони стурбовані можливим переведенням їх 10-річного сина зі школи посеред навчального року", - сказав радник Трампа Джейсон Міллер.
"Ми будемо вдячні отримати ту ж конфіденційність і безпеку, яка була у неповнолітніх дітей попередніх перших сімей", - підкреслив він.