Header Ads

 Борис Болотов

Журналіст передрік скорочення персоналу у ПриватБанку


Олександр Дубинський дізнався про роботу нового менеджменту вже державного ПриватБанку. За його словами, після відміни премій персоналу, працівників фінустанови чекають звільнення.

Про це журналіст написав на своїй сторінці у соцмережі, новину передає «Преса України».

Дубинський пояснив, що нова команда Привату має поставлену задачу – економити. Як результат, спочатку працівників позбавили премій, що у більшості складає 30% зарплати. Що стосується, VIP-колл центру, то цей підрозділ отримував 90% премії. І після її скасування всі його співробітники перестали працювати.

«Після чого всі дзвінки переключили на колл-центр для «простих смертних». І тут же народили «позитивну новину» про рекордну кількість дзвінків :)», - додав він.
Дубинський зауважив, що після такого розкладу подій премії повернули, однак завдання cost-cutting збереглось. Про це, за його словами, заявили його джерела, які стверджують, що далі у ПриватБанку готуються до звільнення 30% персоналу, після чого інші працівники матимуть більше роботи.
«Коротше, ощадбанк2 - таки бути», - підсумував він.
Нагадаємо, рейтинг ПриватБанку продовжує падати. Агентство Fitch знизило довгостроковий рейтинг фінустанови до рівня обмежений дефолт.