Header Ads

 Борис Болотов

"Вигукував лайку і трощив столи": У Медведчука поскаржилися на те, як у Конотопі розбушувався мер (фото)

26 квітня в Конотопі відбулися збори активістів Руху "Український вибір - Право народу" і громадських об'єднань Сумщини, присвячені питанням виконання Мінських угод, мирного врегулювання конфлікту на Донбасі і соціально-економічної ситуації в країні. Під кінець зборів, під час обговорення проблем міста і регіону, в приміщення увірвався мер Конотопа Артем Семеніхін і влаштував дебош. Про це повідомляє прес-служба "Українського вибору - Права народу", передають Патріоти України.

"Захід відбувся, незважаючи на спроби представників радикальних організацій - "Правого сектора" і "Азова" - його зірвати. Це далеко не перша спроба псевдопатріотів перешкодити роботі громадських організацій, що представляють "партію миру". Ми не раз переконувалися: радикали готові використовувати будь-які методи для досягнення своїх цілей ", - відзначили в прес-службі.
Незважаючи на протидію, активісти руху провели збори, запросивши до дискусії своїх політичних опонентів.
"Однак на заключному етапі зборів, коли учасники перейшли до обговорення проблем міста і регіону, в приміщення увірвався мер Конотопа Артем Семеніхін. Поведінка міського голови, що представляє партію "Свобода", цілком можна охарактеризувати одним словом - дебош: градоначальник вигукував лайку і трощив столи. своєю поведінкою він продемонстрував, що думка жителів міста, представників громадянського суспільства його не цікавить ", - повідомили в організації кума Путіна.


У прес-службі вважають, що патріоти з "Свободи" та інших радикальних сил відстоюють позицію "партії війни" - тих, хто блокадами і політикою ізоляції начебто намагається розділити Україну на частини.
"Український вибір - Право народу" закликає всіх громадян Конотопа, що займають активну громадянську позицію, дати жорстку оцінку таким діям мера. Закликаємо владу перестати потурати радикалам і екстремістам, припинити політичний тиск на опонентів і, головне, негайно приступити до виконання Мінських угод ", - йдеться в заяві