Header Ads

 Борис Болотов

Нарешті тепло: Синоптики порадували прогнозом на вихідні

В Україні в найближчу добу 27 квітня тепла повітряна маса з південного заходу Європи охопить майже всю територію країни, погоду визначатиме поле підвищеного тиску, лише більшість західних областей опиняться в зоні впливу атмосферного фронту. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Укргідрометцентр.
У більшості західних регіонів і місцями в Житомирській області прогнозується короткочасний дощ, місцями гроза; на решті території без опадів. Вітер переважно південний, 7-12 м/с, в західних, північних і центральних областях місцями пориви 15-20 м/с.
Температура вночі 2-7° тепла, в західних, Житомирській та Київській областях 5-10°; вдень 19-24°, на узбережжі морів, у Львівській, Волинській, Чернігівській та Сумській областях 12-18°.
У Києві 27 квітня без опадів. Вітер переважно південний, 7-12 м/с Температура вночі 7-9° тепла, вдень 21-23°.
В Україні 28 квітня в більшості західних областей очікуються короткочасні дощі, грози, в окремих районах - сильні дощі, град, шквали 15-22 м/с; на решті території без опадів. Вітер південний, південно-східний, 5-12 м/с.
Температура вночі 3-8 ° тепла, в західних, північних областях та на узбережжі морів 6-12 °; вдень 20-26 °, на узбережжі морів і на крайньому заході країни 11-17°.
У Києві 28 квітня без опадів. Вітер переважно південний, 7-12 м / с. Температура вночі 8-10 ° тепла, вдень 23-25 °.
Прогноз повідомила на своїй сторінці у Facebook і відомий синоптик Наталка Діденко.
"Завтра, 27 квітня, в Україні також буде тепло і сонячно. Не без винятків.
Тобто, тепло буде практично повсюди, протягом дня четверга +15+22, на заході та в центрі місцями до +24 градусів.
Найближча ніч також вже, на щастя, без заморозків і навіть перескакуватимуть вже стовпчики термометрів вище +10 градусів.
Сонця буде багато, розкішного і яскравого. Проте дощі також заявлять про себе. Переважно в західних областях плюс Житомирщина. І дощі вже можуть бути з грозами.
Залишається в Україні ще й завтра поривчастий, місцями до сильного, південно-західний та південний вітер.
У Києві у четвер - сухо сонячно, вітряно, близько +20 градусів, вночі без заморозків, +6+9 градусів.
Із найближчого синоптичного майбутнього.
Дощі - переважно на заході, аж в неділю, 30 квітня дійдуть і до Києва. Буде весь час тепло, лише 29 квітня на заході, а 30 квітня плюс ще й на півночі, включно з Києвом, похолодає.
Так що, якщо вибирати для природи - субота чи неділя, краще субота. Квітніть разом з квітнем)" - написала вона.