Header Ads

 Борис Болотов

"Та пішла ти на х..й!" - Журналістка розповіла про інцидент з охороною "Євробачення" з приводу голого заду провокатора на сцені

Українська журналістка Ольга Жук повідомила, що помічник глави служби безпеки "Євробачення-2017" послав її на "три букви" через питання про інцидент з голим задом на сцені пісенного конкурсу. Відповідну заяву Жук опублікувала на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.
"Жесть! Це Олександр Дічек, який очолив Службу безпеки пісенного конкурсу «Євробачення-2017» у Києві. Він - президент міжнародної неурядової організації «Міжнародна антитерористична єдність» (організація-член Ради Європи з протидії тероризму).Те, що на сцену до Джамали виліз Віталій Седюк (а може хтось інший?) і зняв штани - це його промах.
Зустріла в прес-центрі МВЦ Олександра Дічека та його двох помічників.
- Це ж ви відповідаєте за охорону?
- Що цікавить?
- Ситуація з Джамалою?
-Завтра на прес-конференції все оприлюднимо.
- Його затримали?
- Завтра розкажуть. Радимося.
- Як так сталося, що він вийшлов на сцену? Чому мовчите? Ви як КДБ!
- Гірший!
- Ви ж розумієте, що ви облажалися у цій ситуації. Це ваша провина!
- Та пішла ти на х..й! - сказав останню фразу помічник Олександра Дічека.
Ось так і завершилося моє Євробачення! Охороні, яка отримала немалі гонорари, слава! Ви - нещасні лузери, раз не побачили, що чувак бігає навколо Джамали з голими сідницями. Краще журналістів посилати на три букви, ніж реально свою справу робити?" - написала Ольга.