Header Ads

 Борис Болотов

UA:ПЕРШИЙ ПОЯСНИВ, ЧОМУ ЗАМІСТЬ ВИСТУПУ ONUKA НА “ЄВРОБАЧЕННІ” ПОКАЗАВ РЕКЛАМУ

У соцмережах пишуть, що пісенний конкурс без перерв на рекламу можна було подивитися в багатьох інших країнах.
Телеканал UA:Перший під час трансляції фіналу “Євробачення-2017” замість виступу Onuka показав рекламу через зобов’язання перед рекламодавцями.
Про це йдеться у заяві у Facebook телеканалу, яка була оприлюднена у неділю, 14 травня
“Сітка телевізійного мовлення передбачає рекламу, яку, на жаль, не можна скасувати, адже телеканал UA:Перший має зобов’язання перед рекламодавцями. Практика прямих ефірів передбачає наявність інтервал-актів: виступів виконавців між основними номерами шоу для публіки у залі”, – йдеться у заяві.
UA:Перший зазначає, що повну версію шоу могли побачити глядачі у залі, в якому відбувалося “Євробачення”, а також глядачі офіційного YouTube-каналу пісенного конкурсу. Окрім того, фінал шоу без реклами можна було подивитися на сайті телеканалу та його сторінках у соціальних мережах.
“Інші офіційні мовники роблять рекламні перерви у трансляціях. Такі правила діють для всіх партнерів “Євробачення”, – йдеться у повідомленні.
Але користувачі Facebook у коментарях до заяви UA:Перший написали, що дивилися фінал конкурсу без реклами, зокрема, у Данії, Ірландії, Польщі, Італії, Іспанії, Чехії та Нідерландах.