Header Ads

 Борис Болотов

Що приховує Оксана Білозір? Прокуратура взялась за декларацію відомої нардепки. Ви тільки подивіться на цю розкіш

Електронною декларацією народного депутата від фракції Блоку Порошенка Оксани Білозір зацікавилось Національне антикорупційне бюро України.

Після того, як Оксана Білозір заповнила декларацію про доходи, в ЗМІ з’явилась інформація, що вона не вказала декілька квартир і недобудований будинок, якими вони володіють разом з чоловіком Романом Недзельським. Сообщаетhttp://goruzont.blogspot.com

Про це свідчать дані Єдиного державного реєстру декларацій осіб.

У декларації Білозір вказані дві квартири: одна у Львові (загальною площею 199 кв. м), друга – в Яремче Івано-Франківської області, проте її площа політику не відома і право власності зазначено за чоловіком.


У документі інформація про першу квартиру надана частково, а про другу – її ще менше. По усім важливим пунктам зазначено: “Член сім’ї не надав інформацію”.

Також, в декларації вказано, що Недзельському належить недобудований будинок площею 345 кв. м. Однак, детальна інформація теж відсутня.

Депутат зазначила, що має у власності дачний будинок в Києві площею в 150 кв. м і 4 земельні ділянки, а у сина Ярослава Недзельського у власності – квартира і гараж в Києві.

Білозір також надала інформацію, що 15 квітня 2004 року одержала право власності і володіє двома земельними ділянками площею 2431 кв.м і 1 479 кв.м в с. Малі Дмитровичі (Обухівський р-н, Київська обл.); 18 лютого 2005 року вона отримала право власності і володіє земельною ділянкою площею 785 кв.м без зазначення території; і 31 липня 2014 року одержала право власності на земельну ділянку площею 80 кв.м в одному з сіл Львівської області.

“По цим фактам, і не тільки, проходить перевірка декларації і вже знайдені суттєві порушення щодо приховування інформації та несплати податків”, – повідомили в НАБУ.


Відзначається, що після перевірки та остаточного підтвердження порушень, справу передадуть в Спеціальну антикорупційну прокуратуру.