Header Ads

 Борис Болотов

"Росіяни продовжують точити зуб і накручувати багатомільйонне населення проти України", - волонтер вказала на лякаючу тенденцію

Про це на своїй сторінці у Facebook написала волонтер Наталя Юсупова, передають Патріоти України.

"За кордоном українського ТБ немає, є тільки російське. Я не дивлюся телевізор чотири роки, мама включає для фону. По російському ТБ постійно показують програми, де ганьблять Україну і все, що з нами пов'язано... Мама каже, слухаю і мозок плавиться, якийсь фільм жахів, якщо не бачити власними очима, неможливо повірити", - зазначила Юсупова.

Вона пояснила, що 5 хвилин дивилася КремльТБ і була шокована. "Включаю гучність, дивлюся хвилин п'ять, жесть... "Ми повинні захопити Україну першими, від них тільки зло і загроза", - і весь ефір у такому ж дусі. Всі дружно кивають! Потім слово дають пенсіонерам, ну, що сказати, психлікарня відпочиває, придумані ФСБ історії звучать у всій красі", - додала волонтер.

На її думку, на все це вже можна не звертати увагу. "Насправді, до цього вже не можна відноситься "Ай, ідіоти, не звертайте увагу", треба бачити очі тих, хто сидить в студії і тих, хто професійно готує народ... В їхніх очах - жага крові! Мене вже не терзають сумніви, а чи є впевненість у тому, що фактично кожен росіянин схвалить війну і наступ на Україну, мало того, вони досить підготували населення, щоб вони реально йшли воювати", - підкреслила Юсупова.

Вона уточнила, що нікого не лякає, проте в Росії продовжують налаштовувати народ проти України. "Поки ми розслабилися, для багатьох війни немає, на все махнули рукою, наших солдатів дискредитують, розповідаючи неприємні історії. Росіяни продовжують точити зуб і накручувати багатомільйонне населення. Що далі буде - я не розумію, знаю тільки, що рано розслабилися і плюнули на все. Надії на політиків дуже малі, є тільки міцна віра в наших воїнів і тих людей, які стануть стіною за нашу Батьківщину! Засмутилася, реально не смішно..." - резюмувала волонтер.