Header Ads

 Борис Болотов

На КПВВ «Чонгар» водій намагався прорватися на територію Криму

Автомобіль з українською реєстрацією намагався прорватися через КПВВ «Чонгар», до тимчасово окупованої територію Криму, ледь не збивши прикордонника. Військові змушені були відкрити вогонь в повітря та вже після цього затримали чоловіків.

Новину передає «Преса України».

Відповідно до повідомлення Державної прикордонної служби російська сторона штучно створила великі затори на КПВВ «Чонгар». Разом з тим не всі водії згоджуються стояти досить довго на території КПВВ, що викликає конфліктні ситуації, як з українськими військовими так із іншими водіями.

Так, вже відомо, що на КПВВ «Чонгар» автомобіль української реєстрації створив конфліктну ситуацію і намагався прорватися через адмінкордон позачергово. На прохання прикордонників повернутися на своє місце, громадянин, який знаходився в автомобілі, відреагував лайкою. Далі - більше: водій намагався прорватися через КПВВ і ледь не збив прикордонника.

Як вже зазначалося прикордонний наряд був змушений відкрити попереджувальний вогонь в повітря. На даний момент чоловіків,які перебували в машині передали працівникам Національної поліції.
Нагадаємо, стало відомо,про припинення малого прикордонного руху на кордоні з Польщею. Громадяни України протестують проти такого рішення.