Header Ads

 Борис Болотов

"Если вернуть старое ГАИ, таких инцидентов не будет. ГАИшник взял бы $100, и все", - Корчилава про вбивство поліцейських в Дніпрі

Колишній прес-аташе посольства Грузії в Україні, бізнесмен і блогер Бачо Корчилава висловився в Facebook, коментуючи заяви "крикунів і склочників" в зв'язку з загибеллю поліцейських в Дніпрі, які звинувачують патрульну поліцію в поганій підготовці поліцейських, повідомляють Патріоти України.


"Я не можу зрозуміти, чого хочуть ці люди? Повернення ДАІ? Ок, тоді в дійсності таких інцидентів не буде, за старою філософії ДАІшника, навіщо потрібні ці проблеми, перевіряти особу і так далі. Взяв 100 баксів, і все. Ви справді хочете повернення цієї філософії?" - обурився він.

Корчілава зазначив, що не з чуток знає про роботу правоохоронних органів, а під час ретельно спланованих операцій із затримання злочинців з бойовим досвідом бувають "сюрпризи".

"Злочинець в даному випадку був не просто з бойовим досвідом, він був у відмінній фізичній формі. З такими елементами буває дуже складно навіть бійцям спецпідрозділів, не кажучи про звичайних патрульних", - підкреслив він.

Блогер зазначив, що дівчина-поліцейська зробила необхідний постріл в злочинця, проте таку підготовлену людину дуже важко зупинити.

"Вона зробила все, що могла. І перш ніж почати верещати і мудрувати, нехай кожен з вас подумає тричі, як він повів би себе в такій ситуації. Даю гарантію, більше половини боягузливо втекли б і ховалися ... Загиблим поліцейським вічна пам'ять. Вони йшли на цю службу, бажаючи змінити нашу країну на краще. Я вірю, що у їх колег це вийде", - підсумував він.