Header Ads

 Борис Болотов

"Ми самі фінансуємо вбивства своїх громадян": Саакашвілі заявив, що Одеський ринок 7-й км щомісяця надсилає Януковичу 800 тис. доларів

Глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі заявив, що промринок 7-й кілометр в Одеській області щомісяця відправляє українському екс-президенту-втікачу Віктору Януковичу по 800 тисяч доларів. Про це він повідомив в ефірі каналу 112, передають Патріоти України.
"7-й кілометр, хто там власник? – Єнакіївський. Кожен місяць, за моєю інформацією, з 7-го кілометра йде $800 тис особисто Януковичу і на підтримку Донбасу", - повідомив Саакашвілі.
Керівник Одеської області також зазначив, що в Одесі існують й інші підприємства, які фінансують незаконні військові формування на Сході України.
"Ми фінансуємо самі вбивства своїх громадян", - зазначив голова ОДА. При цьому Саакашвілі зазначив, що неодноразово повідомляв про ці факти як співробітників правоохоронних органів, так і вище керівництво країни.
Нагадаємо, в серпні глава Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі розкритикував одеську мерію, назвавши її "штаб-квартирою сепаратизму". Зазначимо, що за даними Держфінмоніторингу, екс-президент Віктор Янукович і його оточення, ймовірно, причетне до розкрадання майже 200 млрд грн державних коштів.