Header Ads

 Борис Болотов

Гіркін висміяв нагороди Плотницького

Один з екс-ватажків бойовиків «ДНР» Ігор Гіркін-Стрєлков висміяв нагороди, які має ватажок «ЛНР» Ігор Плотницький.

Відповідний запис Гіркін зробив на своїй сторінці у соціальній мережі, новину повідомляє «Преса України».
Він додав на свою сторінку зображення так званого герба «ЛНР». Слід зазначити, що у ньому є радянська зірка. Також серед зображень було фото Плотницького. На ньому у ватажка «ЛНР», серед нагород, видно хрест.
«Це династичний «Орден Св. Миколая Чудотворця» 4-го ступеня, яким обдаровує своїх шанувальників велика княгиня Марія Володимирівна Романова», - пояснив екс-ватажок ДНР.
Він зазначив, що поєднання радянської та царської символіки – це абсурд.
«Ось і гадай тепер - хто такий пан Плотницкий - «радянська людина», зайнятий будівництвом «народної республіки», або «таємний монархіст», який мріє коли-небудь піднести дану республіку до підніжжя трону найяснішої особи», - розмірковує з сарказмом Гіркін.
Він додав, що пан Плотницький – пройдисвіт та шахрай, як і його покровитель - Сурков-Дудаєв. А усі нагороди, які є у Плотницького Гіркін назвав «блискучими вісюльками», які перший не вміє поєднувати.
«Тим і живуть! .. По обличчю видно, особливо з потилиці - герой ... Герб і правда гарний ... Але пан Плотницкий на себе навісив якийсь «вінегрет» з нагород ... У психіатрії поєднання непоєднуваного в одній голові називається шизофренією, і таких з політичною шизофренією що в РФ, що за її межами тьма-тьмуща», - підсумував свої роздуми Ігор Гіркін.
Раніше повідомлялось, що у Луганську підірвали машину Плотницького.