Header Ads

 Борис Болотов

На наступному тижні в Україну прийде різке похолодання, - синоптик

Головний синоптик сайту Opogode Наталка Діденко на своїй сторінці у соцмережі, що наступного тижня в Україну прийдуть значні похолодання. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".


"Уважно.
Наступний тиждень в Україні буде, брррр, холодним!
Усі деталі та уточнення - за мною. 
Розлогіше про найближчі вихідні - див. попередній пост. 
Подумайте про ревізію у шафах, квіти на вулиці, противірусні препарати, захист від дощів (так, вони камінг!), накрийте плівкою дрова для каміну та мангалу, пройдіться по розпродажах - светрики, кохти якісь модні, сукні із довгим рукавом, нові парасолі, закриті боти чи гумовики у ведмедики, плетені шапочки а-ля Емінем, шалики та хустки, тонкі пуховики, мамі - тапки теплі, закупіть каву та трав"яний чай (дуже рекомендую азербайджанський чебрецевий, у будочках із спеціями, курагою та горіхами продають), наїжтеся зараз кавунів, бо, коли +9+14 градусів, то не хочеться.
І закупіть яблук, бо коли холод прийде, будемо пекти шарлотку і цей запах з духовки може врятувати від будь-якої осінньої холодної депресії.
Ще раз! На наступному тижні в Україні сильно похолодає", - повідомляє синоптик.

"Вихідні.

Для дач та горОдів. 
Майже скрізь і в суботу, і в неділю буде сухо й сонячно. І дуже комфортно махати лопатою чи мітлою, готуючи потихеньку двір до зимового сезону. Єдине - якщо збираєтесь на два дні - у неділю вдень відчутно похолодає, тому візьміть щось тепліше. Заморозки вихідними поки що відійдуть ( може зовсім трохи грунтових на північному сході).
Для львівського Форуму та взагалі західних областей. 
У суботу вранці та вдень - прекрасні сонце та +24+27 градусів. Але в другій половині дня та особливо ввечері - дощ. У неділю також місцями можливий дощ і похолодає.
Для південних мешканців та курортників. У суботу тепла погода. +23+28 градусів, у неділю похолодає до +18+23 градусів. Місцями дощі. Температура води у морях ще більш-менш: +20+23 градуси.
У центральних, східних та північних областях. 17-18 вересня буде сухо. У суботу +20+25 градусів, на Чернігівщині та Сумщині +17+22 градуси, у неділю скрізь очікується похолодання на 2-5 градусів. Одягайтеся тепліше у неділю.
Кияни. Вихідні будуть сонячними, субота +18+20, у неділю похолодає до +16+18 градусів.
Використайте ці розкішні суботу-неділю, бо наступні вихідні в Україні, 24-25 вересня, за попередніми прогнозами, обіцяють бути з важкими хмарами, мрячними тотальними дощами та дуже холодною, не вище +9+14 градусів, погодою.
Взагалі, наступний тиждень синоптично буде так собі.
Тому сьогодні, завтра і навіть у неділю - всі на природу та свіже повітря!", - пише Наталя про погоду на вихідні.