Header Ads

 Борис Болотов

«Інтер» ідентифікував обличчя паліїв телеканалу (ВІДЕО)

Український телеканал «Інтер» показав обличчя зловмисників, які причетні до підпалу будівлі засобу масової інформації. Таким чином журналісти телеканалу провели своє розслідування та ідентифікували нападників на телеканал.
Новину повідомляє «Преса України».

Як зазначили в програмі новин «Подробиці», під час нападу та підпалу каналу «Інтер» біля редакції нібито знаходився колишній глава департаменту Національної поліції України по боротьбі з наркозлочинністю Ілля Ківа. Компанію колишньому полісмену склав кримінальний авторитет Олексій Копишинский на прізвисько «Льоха». 
«Встановлено, що Ілля Ківа перебував і під час блокування «Інтера» на Дмитрівській. Поруч з ним кримінальний авторитет Олексій Копишинский, він же «Леха», він же «Качок» - зазначив ведучий «Подробиць».
Серед зловмисників виявили і сина Дмитра Корчинського – Данила. Він разом із радикалами з партії «Братство» блокував будівлю телеканалу.
Раніше повідомлялося, що 4 вересня в Києві сталася пожежа в будівлі, де знаходиться новинна служба «Інтера». В ефірі телеканалу заявили, що на їх офіс було скоєно збройний напад.