Header Ads

 Борис Болотов

"Всем с#*** в раствор": В мережі опублікували відео будівництва Керченського моста

На каналі російського гумористичного проекту Nemagia з'явився ролик, який висміює будівництво моста з Росії в анексованому Криму. Автори ролика, зокрема, представили своє бачення того, як будується міст, в умовах недавніх проблем з фінансуванням цього проекту, пишуть Патріоти України.
Раніше повідомлялося, що під час будівництва Керченського мосту виникли проблеми з затримкою фінансування в зв'язку з переведенням контракту на казначейський супровід. Тоді гендиректор генпідрядника - "Стройгазмонтаж" - Андрій Кириленко поскаржився в Мінтранс і Росавтодор на критичну ситуацію в компанії через те, що кошти не могли перерахувати кілька місяців.
На рахунках Росавтодора в казначействі тоді зависло 57 млрд рублів, оскільки в контракті і розпорядженні уряду про будівництво моста було зазначено, що проводити розрахунки потрібно через банк. Зміни в документи внесли в липні, а 21 липня почалися перші платежі. В середині серпня глава Росавтодору Роман Старовойт говорив, що вже виплачено близько 11 млрд рублів.