Header Ads

 Борис Болотов

Питання до Авакова і Луценка: "Хто його випустив з України?!": Луганський сепаратист Клінчаєв "сплив" на телеефірі у Жириновського (відео)


Одіозного луганського сепаратиста Арсена Клінчаєва, якому в Україні інкримінують низку злочинів, помітили на ефірі лідера ЛДПР Володимира Жириновського. Про це в відеоінтерв'ю на ONLINE.UA розповів блогер Сергій Іванов, передають Патріоти України.
"Я буквально коли йшов на інтерв'ю, побачив, кого б ви думали? Арсена Клінчаєва. Того самого, який прилаштовував "Аквафреш" (прапор Росії. - Ред.) на Луганській обласній державній адміністрації (під час захоплення будівлі ОДА проросійськими сепаратистами в 2014 році . - Ред.), людини, яку нібито переслідували, власника незліченної кількості квартир в Києві ", - повідомив він.
За словами Іванова, він виявив Клінчаєва, коли він "сидів в масовці телеглядачів під час телевізійного перформансу Жириновського, записаного кілька днів тому в місті Москва".
"Питання до СБУ: як Арсен Клінчаєв зміг покинути країну? Питання прокуратурі: як Арсен Клінчаєв зміг покинути країну? Тобто, виходить, кримінальне переслідування відносно нього припинено, або ви спеціально йому даєте дозвіл, як це передбачено КПК, для того, щоб він поїхав і тупо підтримав Жирика ? Хлопці, вам не здається, що ви там трохи всі загралися? " - резюмував блогер.
Арсен Клінчаєв на ефірі у Жириновського (відео 15 вересня 2016 року, дивіться після 2:30):
Нагадаємо, в травні Межовский районний суд Дніпропетровської області повторно повернув Генеральній прокуратурі обвинувальний акт проти депутата Луганської обласної ради Арсена Клінчаєва, підозрюваного в сепаратизмі.
Вперше депутат Луганської обласної ради Арсен Клінчаєв був затриманий співробітниками СБУ 10 березня 2014 року в Луганську. Очолювана ним радикальна луганська організація "Молода гвардія" спільно з "російськими туристами" захопила облдержадміністрацію і насильно змусила губернатора Володимира Пристюка написати заяву про звільнення.
Пізніше Клінчаєв був доставлений до Києва і поміщений в СІЗО, однак суд змінив йому запобіжний захід на домашній арешт. Клінчаєв був не раз помічений в Києві в ресторанах з жінками.