Header Ads

 Борис Болотов

"М****ь, и эти идиоты управляют нашей страной", - Бірюков про те, як Ляшко заплутався, вітаючи Дніпро з Днем міста і танкістів з професійним святом

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко двічі оконфузився з привітаннями: Дніпра з Днем міста і танкістів з професійним святом, що насмішила мережу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Facebook позаштатного радника Президента України Петра Порошенка Юрія Бірюкова.
Відзначимо, що 10 вересня Ляшко привітав Дніпро з Днем міста в соцмережах, прикріпивши до посту фотографію Москви. Після того, як в мережі почали висміювати таку помилку, лідер Радикальної партії змінив фото, але скріншот первісного запису вже поширився в мережі.

11 вересня політик привітав танкістів з професійним святом, прикріпивши до запису фото українських прикордонників.

"Не успел я закончить ржать надо поздравлением Днепра с помощью фотки Москвы, как Олежка поздравил танкистов — фоткой пограничников. И что-то там еще про красоту и золотую косу, но мне хватит уже Бабы Юли на сегодня", — прокоментував такі помилки Юрій Бірюков.
У мережі висміяли такі помилки Ляшка. Деякі з користувачів просто посміялися над його компетентністю в будь-яких питаннях, інші ж припустили, що винен не політик, а людина, яка веде його сторінки в соцмережах.
Сергей Усенко: "Компетентный парень Ляшко. Во всем.)"
Сергей Иванов: "Думаешь Ляшко сам посты на ФБ пишет? Он выглядит как проект, а у проектов должен быть человек занимающийся СММ. Низкое качество СММ говорит о плохом финансировании — Ляшко жадный по ходу".
Ангелина Розова: "Ляшко можно все. Его электорат будет голосовать за него в любом случае".