Header Ads

 Борис Болотов

Росіян спіткало "кримське прокляття"

Загальна ейфорія росіян від анексії Криму почала вивітнюватись: кожен новий день стає для них справжнім випробуванням, адже за незаконно захоплений півострів доводиться дорого платити.
Про це пише znaj.ua
Вже через два роки після анексії Криму майже 70% росіян стали економити на харчуванні. Щоправда, лише деякі з них розуміють, що анексія українського півострова виявилася занадто дорогим задоволенням для Росії.

"Для того, щоб наповнити бюджет, влада збирається ввести нові податки на "священну корову" ‒ російський "Газпром", хоча його прибутки на тлі низьких цін на нафту і втраті покупців тануть з кожним днем. Одночасно заморожуються інвестпроекти, тому що, як сказав російський прем'єр, грошей у Росії більше немає. Тому замість індексації пенсій російським пенсіонерам пообіцяли видати по 5 тисяч рублів в одні руки, що дозволить заощадити 550 мільярдів рублів", - йдеться у статті видання "Крим.Реалії".

Автор стверджує, що тотальне падіння російської економіки стало незворотньою розплатою за Крим, а справжні, жахливі наслідки від анексії Криму - лише попереду.

"Велика" Росія не боїться санкцій "загниваючого Заходу" і навіть вводить свої контрсанкції, забороняючи ввезення імпортних продуктів і тим самим позбавляючи своє населення якісних продуктів. Платіть, росіяни, ‒ це ж за Крим!" - наголошує автор статті.