Header Ads

 Борис Болотов

Користувачі мережі познущались над невдалим запуском РФ балістичної ракети (ФОТО)


Користувачі мережі Інтернет відреагували на нещодавній інцидент у Росії, коли під час перевірки боєготовності флоту самоліквідувалась одна з ракет. Так, вони створили ряд жартівливих картинок з цього приводу.

Новину повідомляє «Преса України».

Інтернет-спільнота не залишилась осторонь новині про невдалий запуск російської балістичної ракети «Булава», який відбувся вчора, 27 вересня. За даними Міноборони РФ, одна з двох ракет після першого етапу програми польоту самоліквідувалася.

Так, в мережі почали жартувати з цього приводу, зазначаючи, що ракета покінчила життя самогубством. Окрім іронічних коментарів користувачі мережі створили ряд жартівливих картинок.

За даними прес-служби Міноборони РФ, підводний крейсер стратегічного призначення «Юрий Долгорукий» виконав залп двома ракетами  з акваторії Білого моря. Вони цілились у Камчатський полігон Кура. 

Нагадаємо, раніше інтернет-спільнота відреагували на появу МДБ у РФ фотожабами. Користувачі мережі не змогли залишитись осторонь новині про очевидне повернення РФ до радянського КДБ. Як повідомлялось нами раніше, очікується, що співробітники російського Міністерства держбезпеки матимуть багато функцій та можливостей. Зокрема, новоутворене слідче управління зможе забезпечувати власну безпеку у всьому силовому блоці РФ.