Header Ads

 Борис Болотов

Бійці АТО змусили «полоненого» американського журналіста кричати «Слава Україні!» (ВІДЕО)

Боєць АТО Масі Найєм опублікував провокативне відео у соціальній мережі. У ньому видно, як чоловік, який представляє американське видання нібито з примусу говорить на камеру «Слава Україні!». 
Новину передає «Преса Україні». 

Найєм таким чином пожартував, адже на відео видно, що журналіст, ім’я якого не називається, із задоволенням висловлював патріотичне гасло.
«Життя таке бентежне. Ніколи не знаєш коли українськи десантники візьмуть у полон журналіста VICE news, аби той сказав «Слава Україні!» хто зна, може й Грєм Філліпс до нас завітає;)» - написав Найєм.
Імовірно знімальна група VICE news перебувала у відрядженні у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. На офіційному каналі VICE news поки немає репортажів із Донбасу.
Варто зазначити, що Найєм у дописі згадав про британського пропагандиста Грема Філіпса. Прокремлівського блогера, який називає себе британським журналістом, українські бійці, натякнув Найєм, змусили б не лише славити Україну, а й вибачатись перед її народом. 
Нагадаємо, під час звільнення з полону луганських бойовиків Філліпс нахабно поводився із Володимиром Жемчуговим. Українця Філіпс обізвав брехуном і почав провокувати питаннями про те, хто його «зомбував». Відео такого собі «допиту» Філіпс виклав у мережі.