Header Ads

 Борис Болотов

Дебати Клінтон з Трампом: в мережі вказали на катастрофу фаворита Путіна

Близько 4:00 за київським часом у США відбулися дебати між кандидатами в президенти США Хілларі Клінтон і Дональдом Трампом.
Пише apostrophe.ua

У США навколо цього шоу великий ажіотаж: згідно з попередніми даними, його дивляться близько 100 млн осіб.
Сторони підійшли до цього дійства з такими рейтингами:
"Ослиця (Клінтон, - ред.) на початку цього місяця вважалася беззаперечним лідером: на піку, 14 серпня, її шанси перемогти, за оцінкою найбільш витонченого тутешнього спеціаліста з виборчим передбаченням і ворожінням, становили 88,8%. Сьогодні, до старту дебатів, у неї залишилося 54,8%. Це як і раніше багато. Але вона не має права програти жодного штату. Що з Ослицею станеться до кінця сьогоднішнього вечора, що від неї залишиться - не знає ніхто. Але й ніхто не скаже заздалегідь, як це випробування переживе Слон - то черево його ще більше надується, то хобот зовсім зависне", - коментує у Facebook російський блогер Сергій Пархоменко.
Дивляться шоу і українські політики:
Користувачі Facebook зазначають, що Трамп почав дуже завзято, а Клінтон навпаки виглядала так собі.
Журналіст Іван Яковина навіть порівняв Клінтон з Юлією Тимошенко:
Пархоменко зазначає, що за 15 хвилин до кінця у Трампа була велика перевага:
Поки не перейшли до питання про Іраку.
"І раптом - слонова катастрофа. Хвилин десять він плутано, нервово виправдовується з приводу старовинного інтерв'ю, коли ненароком сказав щось схвальне з приводу походу на Ірак. Десять факінг хвилин пояснює якусь сущу нісенітницю з приводу своїх взаємин якимись радіорепортерами, які запитували його про те і про се, а він їм відповідав су да... Все це час Ослиця просто широко посміхається. А в кінці десятихвилинного провального спічу відповідає одній поблажливою напівфразою: «Ну, що ж... гаразд...» Ось так - на голому місці - на порожнечі, на нісенітниці - добувається перевагу у важливій фазі виборчої кампанії", - зазначає блогер.
А ось Яковина вважає, що дебати завершилися нічиєю: