Header Ads

 Борис Болотов

У Росії зловтішаються з-за хвороби Клінтон

Звістка про те, що у кандидата в президенти США Хілларі Клінтон діагностували пневмонію, викликала зловтіху у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

Про нездужання Клінтон повідомив російський пропагандистський ресурс РИА Новости.
Пише apostrophe.ua

Відзначається, що Клінтон відчула себе погано на церемонії, присвяченій жертвам теракту 11 вересня 2001 року в Нью-Йорку. Лікар кандидата в президента США повідомила, що та декiлька днів мучилася з кашлем.

Новину під заголовком "У Хілларі Клінтон діагностували запалення легень" активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі.

"Заголовок скорочений і повністю звучить так: "У Хілларі Клінтон діагностували запалення легких .. частин голови, тобто, мозку", "тобто, в голові запалюватися нема чому?", "Лапша для виборців. У неї психічне захворювання. І мозок хворий", "Ще за симптомами схоже на трипер", "А також розрідження мізків", "Хороший хід, щоб не брати участь в дебатах, Трамп порвав би її", "Брехня США стає не тільки відкритою, але і смішною", "Дуже важлива новина. Я тепер переживаю, чи зможе вона брати участь у виборах. А може, у неї минингит? Хвороба заразна і дуже небезпечна", — коментують путінці.

Також бурхливий резонанс у них викликала новина про те, що з-за пневмонії Хілларі Клінтон скасувала поїздку в Каліфорнії, яка була запланована в рамках передвиборчої кампанії,

"Це що б її пожаліли, чи що?" "Бабця вже на ладан дише, а все туди ж — у президенти. В лікарню їй — мозок підлікувати, та й взагалі", "Недосипає старенька, маніакальна тяга до влади", "Не витримала навіть передвиборної гонки, може американці зроблять з цього висновки", "Ну куди лізе те, в які президенти? Там в Білому домі про. ов...алный зал, переживання знову-таки. Відпочивати треба!" — пишуть росіяни.

Разом з тим Хілларі Клінтон після того, як залишила нью-йоркський будинок своєї доньки, куди її відвезли після церемонії, заявила, що відчуває себе чудово.