Header Ads

 Борис Болотов

Сили АТО взяли в полон цінного російського "язика": з'явилися секретні дані


Українська розвідка розповіла про те, що 9 вересня на Донбасі взяли в полон російського розвідника, який розкрив багато цінної інформації.

Про це повідомляється на сторінці Головного управління розвідки Міноборони України в Facebook.
Пише apostrophe.ua

Відзначається, що полоненого росіянина звуть Денис Сидоров, він є військовослужбовцем разведроты 3 окремої мотострілкової бригади з Горлівки. Позавчора він здався в полон, а вчора видав українським військовим інформацію про присутність російської армії на Донбасі.

За словами полоненого Сидорова, в 3 омсбр у бойовиків командують тільки кадрові російські військові. Він повідав, що командиром призначили нового офіцера, але залишили йому старий позивний "Брест".

Після впізнання за фото полонений повідомив, що командиром став російський полковник Олексій Бердников, який приїхав з Приморського краю. Він змінив на цій посаді колишнього командира, генерал-майора Ігоря Тимофєєва.

Також полонений розповів, що до Бердникова в Горлівку часто їздять офіцери з РФ. Їх він також впізнав на фото: це підполковник Сергій Тупиченко, майори Юрій Корчинський та Олексій Кірєєв