Header Ads

 Борис Болотов

"Позор "ЛНР"! Вот в Донецке уже 350 тыс. с младенцами, кошками и собаками проголосовали! Даже оплаченцы с кладбищ приползли!" - соцмрежі про "праймеріз"

По завершенню праймеріз в "недореспубліках" "ЛДНР" соціальні мережі вибухнули коментарями, повідомляють Патріоти України.


Така реакція була викликана гучними заявами організаторів "попередніх виборів" про багатотисячний потік виборців, що прийшли висловити своє волевиявлення на благо республіки.

Сепаратисти також не забули похвалитися і присутністю "іноземних представників", теж невизнаних. Нібито ці "заморські гості" також відзначили високий рівень явки виборців. Пізніше очевидці поділилися своїми міркуваннями щодо "міжнародних делегацій", яких, за їхніми словами, набрали з числа торгашів.

Згідно з коментарями донеччан, біля "виборчих дільниць" тиша і благодать, хіба що подекуди є люди. Більше того, місцеві жителі не знають, що значить "праймеріз", більшість думають, що це така марка автомобіля, зазначають у коментарях.

Люди не соромляться у висловах, описуючи це "свято ідіотизму" у соціальних мережах: "Позор "ЛНР! Вот в Донецке уже 350 тыс. с младенцами, кошками и собаками проголосовали! Даже оплаченцы с кладбищ приползли!", "Кто и где видел эту толпу? Басурин считал?", "Дыра-ТВ верещит, что уже пропраймеризило более 400 тыс. И умершие, и те, кто голосовать не собирался".