Header Ads

 Борис Болотов

На свій день народження Гонтарева «ощасливить» 70% персоналу звільненням - Дубинський


Дубинський привітав працівників НБУ з подвійним святом – днем народженням Валерії Гонтаревої та скороченням штабу на 70%. За його словами, частина зекономлених від звільнень коштів підуть іменинниці.
 

Новину повідомляє «Преса України». 

Український журналіст Олександр Дубинський нагадав, що сьогодні, 20 жовтня, голові НБУ Валерії Гонтаревій виповнюється 51 рік. На своїй сторінці у соцмережі він зазначив, що хоче в першу чергу привітати не її, а працівників державної установи. Він пояснив чому. 

«Але я привітаю не її, а всіх співробітників Національного банку України - тому що саме їм Валерія Олексіївна підготувала відмінний подарунок. Черговий, фінальний етап скорочення службовців Нацбанку», - зазначив журналіст. 

За його словами, скорочення відбудеться на цілих 70%. Тобто без роботи залишиться ще 3400 осіб. 

«Незабаром вас залишиться 1800 чоловік. А всього за 2,5 року кількість робочих місць в НБУ буде тріумфально скорочено на 10 000 одиниць», - наголосив він. 

Дубинський особливо підкреслив, що половина коштів, які будуть зекономлені за рахунок звільнень, підуть «на виплати іменинниці і її команді». Журналіст також поділився презентацією щодо чисельності персоналу НБУ виконуючого обов’язків члена правління Нацбанку Романа Борисенка. За його словами, у проекті звільнення працівників названо «ключовим показником ефективності». 

«Зі святом вас, дорогі друзі!» - підсумував він.


Як повідомлялось нами раніше, депутати ВРУ закликали президента Петра Порошенка звільнити голову Нацбанку Валерію Гонтареву. Зокрема, з такою ініціативою виступив нардеп Сергій Тарута.