Header Ads

 Борис Болотов

Бойовики повідомили про прорив української ДРГ на околиці Донецька


Поблизу населеного пункту Трудовськ
і
, что є околицею окупованого Донецька ввечері, 9 жовтня, почалися запеклі бої. «Ополчення» повідомляє, що українська ДРГ здійснила прорив на цьому напрямку, бойовики контратакували.
Новину повідомляють в «Зведення ополчення Новоросії» в соцмережі, передає «Преса України».
Бойовики в соцмережах повідомляють про запеклі вогневі протистояння на околицях окупованого Донецька. Кажуть, що пізно ввечері українські диверсанти атакували там їх позиції.
«Місцевим жителям Донецька покинути вулиці, прилеглі до Трудовська! На Трудовських прорив української піхотної групи диверсантів. Потужний бій зараз йде на околицях Донецька. Петрівський р-н., Трудовська: велика група розвідників противника зайшла досить глибоко (район очисних ш.Трудовская), була блокована підоспілими туди ополченцями і поліцією ДНР», - повідомляють «ополченці» в своїх «Зведеннях».
За їх словами, зав'язався тривалий бій. Нібито бойовики повільними темпами беруть гору над «укропами», які сховалися під прикриттям бетонних блоків. Підрозділи ЗСУ, що дислокуються в районі населеного пункту Мар'їнка, мінометним, артилерійським і танковим вогнем намагаються забезпечити відхід своєї ДРГ, стверджують «ополченці».