Header Ads

 Борис Болотов

Проросійський блогер Жучковський закликав росіян «мочити хохлів»

Соцмережі були схильовані новою заявою адепта «Новоросії» Олександра Жучковского. Він запевняє, що росіянам потрібно перестати скиглити і стати хижаками, виконуючи одну найважливішу програму - знищення українців.
Новину повідомляє «Преса України».

Жучковський послався на статтю якогось Андрія Нікітіна з позивним «Фунт», який заявив, що на сьогоднішній день основним завданням російського народу є агресія по відношенню до українського. Жучковський погоджується з цим твердженням і вважає, що це може допомогти росіянам впоратися з депресією через проблеми особистого характеру.
«Мочити хохлів» - це метафора, мається на увазі не боротьба з українцями (хоча і це теж), а позитивне-агресивне рішення особистих і соціальних/національних проблем замість нескінченного ниття і ментального терпильства, властивого великій кількості російських людей», - пояснив Жучковський .
Заява блогера активно обговорюється в соцмережах. Багато росіян сприйняли його негативно, звинувачуючи і автора статті і його прихильників в непрофесійному підході.
«Прочитав 1 лінк по діагоналі ... дуже слабо, це не програма ... це особисті зайопи і галюни аффтора», «Позитивно-агресивне рішення особистих/соціальних проблем»? Тобто, не заробив ти грошей, а їсти хотца - стало бути, вперед: забери в дитини або дай пенсіонеру по голові, що йде з ощад? Вибачте, до російськості це не має ні найменшого відношення. Це просто дарвінізм чистої води. А «терпильство» - це дещо інше. Наприклад, відсутність реакції на те, що було в серпні в Криму», «хижаками хочуть стати, перестати хочуть бути травоїдними, і форми кожного, нарешті, треба людиною, російською людиною», «Ппц. Фауна якась з пиками замість осіб на аватарах», «Національна програма зараз одна: активно розмножуватися. Інакше через пару десятків років заспіваємо пипець як. Тільки от не бачу я навколо себе в реалі багатодітних патріотів. Щодо "хижацької" громадянської війни, - сто років тому наші предки нарубали «дітей Донбасу» на 10 млн. Треба б визначитися: або діти, або межа до Польщі», - коментують користувачі.