Header Ads

 Борис Болотов

"Пендосы попутали": Депутат партії Путіна вимагає заборонити відео з його танцями під пісню Рікі Мартіна


У Росії депутат орловської міськради і член партії "Єдина Росія" Костянтин Федотов звернувся в поліцію через публікацію місцевими ЗМІ відео з його танцями під пісню Рікі Мартіна. У заяві Федотов просить притягнути до відповідальності ІА "Орловські новини" та ІА "Орелград", які написали про корпоратив депутата і додали відео з YouTube на сайт. Федотов вважає, що даний ролик є втручанням в приватне життя, передають Патріоти України з посиланням на tjournal.ru.
Видання "Орелград" опублікувало на своєму сайті відповідь Федотову. У ньому підкреслюється, що відео вже було викладено на YouTube, а фактів, які очорнили особистість депутата, не знайдено.
"На спірному відео всі присутні були бадьорі, веселі і посміхалися в кадрі. У тому числі і сам заявник Федотов. Він явно був у піднесеному настрої. Редакція і не могла припустити, що "поширення даного відеоматеріалу здійснено всупереч волі" цих щасливих облич.
Композиція, під яку танцював депутат і директор Федотов - "Livin la Vida Loca" у виконанні Ріккі Мартіна, - не є забороненою на території РФ. Закликів і інших жестів, що розпалюють міжнаціональну або класову ворожнечу, Федотов не демонстрував", - йдеться в заяві видання "Орелград".
Відео танців було записано на території МУП "Зеленбуд", директором якої є Федотов, і опубліковано в мережі 12 вересня. До заяви в поліцію депутат намагався заборонити поширення ролика через Роскомнадзор.