Header Ads

 Борис Болотов

"А какая вам разница, вы кто, прокурор или следователь?": У Берліні жінка з прапором "Новоросії" не відповіла, де вона живе (відео)


У Берліні на проросійському мітингу, жінка-шанувальниця "русского мира" не змогла відповісти, де вона живе. Ролик з такою розмовою викладений на Youtube 5 каналу, зазначають Патріоти України.
Коли до жінки з прапором Новоросії підійшла журналістка і запитала, чи хотіла б жінка жити в так званій "Новоросії", та відповіла: "Я? Я не жила".
Коли ж журналіст запитала, де жінка живе зараз, та їй відповіла. "А какая вам разница, вы что, следователь? А мне интересно, где вы живете. Вот о себе и рассказывайте. Какое вам дело, что мне там интересно ... Вы кто, прокурор или следователь?" - заявила прихильниця "русского мира".
Так і не відповівши, де ж вона проживає на даний момент і чому так затято тримає прапор недореспубліки, жінка порадила журналістці підійти до чоловіка, який стояв поряд, зі словами:
"Вот подойдите к человеку, который горел в Одессе по вашей вине. Он стал инвалидом, потому что ваши фашисти жгли его заживо. Убийцу Порошенко иди свооего снимай" - напівістерично заявила любителька скреп.