Header Ads

 Борис Болотов

Треба розуміти, що українцям їздити до Росії стало вкрай небезпечно: У ГУР прокоментували заяву ФСБ про затримання "розвідника" Сущенка (відео)


У Головному управлінні розвідки називають фейком заяву ФСБ Росії про те, що журналіст "Укрінформу" Роман Сущенко є розвідником головного управління розвідки. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на джерела у Головному управлінні розвідки, зазначають Патріоти України.
"Ми не підтверджуємо цю інформацію, це фейк", - сказав співрозмовник видання. "Ви ж знаєте, що ФСБ всіх українців, які перебувають на території Росії, вважає потенційними шпигунами", - додав співрозмовник.
Як повідомлялося раніше, про арешт у Москві за звинуваченням у "шпигунстві" українського журналіста стало відомо ввечері 2 жовтня завдяки громадському руху "Відкрита Росія". Згодом ФСБ РФ оголосила затриманого в Москві кореспондента агентства "Укрінформ" співробітником української розвідки. Також оприлюднено відео затримання в Москві українського журналіста видання "Укрінформ" Романа Сущенка.