Header Ads

 Борис Болотов

Скрепи високодуховні: У Петербурзі держслужбовцям США підмішали наркотик для зґвалтування - ЗМІ

Двом співробітникам Держдепартаменту і Міністерства юстиції США в Петербурзі підмішали наркотики.

Про це повідомляє Радіо Вільна Європа/Радіо Свобода з посиланням на джерела в адміністрації США, передають Патріоти України.
За даними видання, спробу отруєння двох держслужбовців США було здійснено в листопаді минулого року в Санкт-Петербурзі. Співробітники Держдепартаменту і Міністерства юстиції США - чоловік і жінка - приїхали до Росії за дипломатичними паспортами, для участі в конференції по боротьбі з корупцією.
Стверджується, що до їхніх напоїв, найімовірніше, в барі готелю, де вони жили, було підмішано психоактивну речовину - так званий "наркотик для зґвалтування на побаченнях". Одного з американців було госпіталізовано, однак взяти необхідні для визначення отруйної речовини аналізи не вдалося, як стверджується, через те, що в лікарні раптово сталося відключення електрики.
Аналізи, проведені згодом, вже не дали результату. Сполучені Штати не розголошували цей інцидент, однак негласно зажадали пояснень від Москви. Російська сторона у відповідь заявила про відсутність доказів спроби отруєння.