Header Ads

 Борис Болотов

Київ - ні, а Харків під загрозою: Російський політик про те, за яких обставин Путін спробує захопити першу столицю України (відео)


Якщо Харків на події, подібні до подій в Україні в лютому 2014 року, покаже свою сепаратистську позицію, то не виключено, що президент Росії Володимир Путін направить туди своїх "зелених чоловічків", як під час анексії Криму. Про це заявив російський економіст Владислав Іноземцев в інтерв'ю каналу NewsOne, опублікованому на YouTube, зазначають  Патріоти України.
Відповідаючи на питання, чи вирушить президент Росії з танковими дивізіями на Київ, Іноземцев сказав: "На це, я думаю, Путін не піде, тому що він розуміє існуючу реальність". "Якщо на кордоні України і Росії збудують військові бази, і там будуть міститися великі військові контингенти, це буде зроблено, по-перше, не для того, щоб ці танки направити на Київ, не для для того, щоб це сталося. Тобто , день "Ч" визначить не Путін ", - продовжив Іноземцев.
"Якщо в Україні трапиться щось, що відбувалося в лютому 2014 року, і Харків почне ставати в незрозумілу позицію, то тоді не танкові клини підуть на Київ, а такі ж "зелені чоловічки" можуть прибути до Харкова", - додав російський економіст.
"Тобто, пряма військова агресія, з переходом через кордон, як в 41- році, - я думаю, що це вже з розряду казок", - продовжив Іноземцев. Він також додав, що це стосується і зони Маріуполя.
"Маріуполь був позначений як червона лінія в 2014 році західними політиками, яку переходити не можна. І Путін не перейшов", - сказав Іноземцев. За його словами, з тих пір військові настрої в Кремлі зменшилися.