Header Ads

 Борис Болотов

"Після школи - в окопи, всі повинні йти в армію "ДНР": Директорка горлівської школи пропагує "Гітлерюгенд" (відео)


У стрій повинні стати всі. Відразу після школи - в ряди "ДНР", захищати роздерті російськими окупантами міста, прикриваючись словами "патріотизм" і "батьківщина". Без вищої освіти і хорошої роботи (в окупованому Донбасі її не залишилося), без книг, подорожей, знайомств і розвитку - в окопи, в камуфляж і назустріч смерті. У Горлівці окупанти почали проводити в школах уроки для учнів старших класів, про це повідомили на телеканалі сепаратистів, передають Патріоти України.
Найманці розповідають школярам 9-11-х класів про війну, життя під обстрілами і вигадані геройства. Керівництво освітніх закладів відкрито підтримує Гітлерюгенд.

До Горлівської школи №18 прийшов бойовик армії "ДНР" з позивним "Чек", щоб розповідати про війну. Директор закладу Євгенія Тищенко заявила, що у них давно працює гурток "Юний воїн", а зустрічі з найманцями дуже важливі для дітей.
"Особисте спілкування дітей з військовослужбовцями нашої армії дуже важливе. Вони дізнаються з перших вуст про всі події, про те, як служити в армії, ну, в принципі, виховується патріотизм.
Я думаю, враження будуть дуже хороші і дуже позитивні, вони вплинуть на вибір подальшої долі, куди йти після школи нашим учням, особливо хлопчикам. Звичайно, це служити в рядах нашої армії і бути захисниками нашої батьківщини ", - заявила Тищенко.