Header Ads

 Борис Болотов

На Маріупольському напрямку продовжуються запеклі бої (ВІДЕО)


Бойовики продовжують інтенсивно гатити з важкої артилерії, танків та БМП в приморському напрямку. За добу, 14 – 15 жовтня, в зоні АТО відбулося 42 обстріли, 27 з яких прийшлося на сектор «Маріуполь».
Новину повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Преса України».
У штабі звітують про напружену ситуацію на Маріупольському напрямку, де російсько-терористичні сили не припиняють крити позиції української армії з озброєння крупного калібру. Під їхнім прицілом – цілий ряд населених пунктів.
«Вогонь з артилерії калібру 122мм бойовики відкривали по позиціях сил АТО в районах Лебединського, Водяного, Широкіного та Павлопіля. Інтенсивність ворожого вогню у Водяному підсилювалась обстрілами з артилерії калібру 152мм, а в інших районах - із використанням мінометів 120 калібру. У Красногорівці та Мар’їнці українські позиції потрапили під ворожий вогонь з озброєння танку, БМП та мінометів», - йдеться в повідомленні прес-центру.
На Луганському напрямку бойовики 12 разів порушували тишу. Найгірше прийшлося українським бійцям на позиціях під Новозванівкою, яких крили із 152-мм артилерії. В районі населеного пункту Новоолександрівка незаконні збройні формування пустили в хід кулемети і гранатомети, Станиця Луганська – стрілецьку зброю. На Донеччині дещо спокійніше. З добу тут відбулося всього 3 збройних атаки.
«У Зайцевому російсько-окупаційні війська застосовували проти сил АТО міномети калібру 120мм та 82мм, гранатомети та стрілецьку зброю. Окрім того, ворожі провокації із застосуванням стрілецької зброї та гранатометів відбулися також в районах Авдіївки та Новгородського», - повідомляють у штабі АТО.