Header Ads

 Борис Болотов

Президент Південної Кореї прикупила для співробітників своєї адміністрації 364 упаковки "Віагри"


Адміністрація президента Південної Кореї Пак Кин Хе підтвердила закупівлю 364 упаковок лікарського препарату "Віагра" і іншого схожого з ним препарату, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
"Віагра" використовується для лікування еректильної дисфункції.
В адміністрації президента повідомили, що "Віагра" була закуплена в грудні минулого року для співробітників адміністрації президента. Як уточнюється в заяві, препарат використовують для лікування симптомів високогірної хвороби при відвідуванні високогірних регіонів і країн.
Оголошення прозвучало в розпал корупційного скандалу, пов'язаного з близькою подругою чинного президента країни Чхве Сун Сіль. Сун Сіль нещодавно звинуватили у використанні її впливу на президента для отримання особистої вигоди і в шахрайстві.
За версією слідства, вона змусила 53 компанії перерахувати в цілому 77,4 мільярда вон (більше 65 мільйонів доларів) в два некомерційних фонди, які вона контролювала.
Крім того, ходили чутки, що президент Пак Кин Хе могла брати участь в якихось релігійних ритуалах з Чхве Сун Сіль, яка є дочкою лідера однієї з релігійних сект країни.