Header Ads

 Борис Болотов

Росія повторить долю СРСР, - Георгій Тука


Нинішня Росія рухається у напрямку СРСР, коли колись сильна держава розпалася навіть без військового конфлікту з Заходом. Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, інформують Патріоти України з посиланням на ZIK.
"Я хочу всім нагадати - в сучасному світі найбільша перемога була здобута без єдиного пострілу. Я маю на увазі розпад Радянського Союзу. Зник Варшавський договір і зник Радянський Союз. Через економічні санкції, здешевлення нафти і внаслідок зубожіння населення", - сказав Тука.
Замміністра також зазначив, що в результаті міжнародних санкцій та витрат на військову кампанію проти України і в Сирії Росія втрачає великі кошти, що в кінцевому підсумку призведе до повторення сценарію розпаду СРСР.
"Зараз проти Росії працює такий же сценарій. З відкритих джерел відомо, що на ведення війни Росія витрачає мільярд доларів щорічно, а від санкцій втрачає 100 мільярдів. Понад 40% росіян зараз зізнаються, що їм не вистачає коштів на першочергові побутові речі", - резюмував Тука.