Header Ads

 Борис Болотов

Президент Обама "зірвав до чортової матері" плани Путіна по Україні і не допустив великої війни, - Голишев


Хілларі Клінтон в разі обрання на пост президента США продовжить політику свого попередника і однопартійця Барака Обами; її завдання - "не розплескати" його колосальні досягнення. Таку думку "Обозревателю" висловив російський публіцист, блогер, аналітик Володимир Голишев, передають Патріоти України.
"Клінтон не буде носієм абсолютно нового курсу, ми будемо мати продовження Обамівського курсу. Обама був президентом-новатором, в якомусь сенсі президентом-революціонером, президентом, який змінив обличчя Америки. Від Клінтон цього не очікується. Від неї вимагається, щоб вона не розхлюпала те, що було досягнуто ним. Мабуть, вона підходяща кандидатура ", - зауважив блогер.
Відповідаючи на питання "Обозревателя", чи стане Клінтон "голубом миру", подібним Бараку Обамі, Голишев обурився: "Обама - ніякий не "голуб миру", це навіть смішно!".
"По суті, Обама - дуже потужний президент, який створив навколо Росії просто випалену пустелю, створив світову антиросійську коаліцію, якої не повинно було бути. Кремль мав грати на протиріччях між Європою і США, які не повинні були виступати єдиним фронтом", - заявив Голишев.
У цьому контексті він нагадав про те, що представляли собою Сполучені Штати при попередньому президента, Джорджі Буші-молодшому. "Це була найбільша держава світу, яка сприймалася усім іншим світом як країна-ізгой. Її ненавиділи, у неї не було союзників в Європі. Вона вела дві провальні війни - в Афганістані та в Іраку". При цьому "Обама за вісім років перетворив США в країну, до якої з симпатією ставляться все, включаючи арабський світ".
Голишев також переконаний: президент Обама "зірвав до чортової матері" плани Путіна по Україні і не допустив великий війни.
"Дуже безглуздо розглядати те, що зараз відбувається на Донбасі, як щось не на користь Україні. "Обама - голуб миру", Україна не отримала летальної зброї, не отримала повноцінної війни, не отримала сотні тисяч убитих людей, не отримала зруйновану інфраструктуру на половині території країни. Перш за все, все це вона не отримала через "проклятого" "Обаму-голуба", - зауважив блогер.