Header Ads

 Борис Болотов

Янукович в шоці: Ростовський суд дав дозвіл на допит президента-зрадника


Суд Києва в середу вранці отримав офіційне повідомлення від обласного суду міста Ростова (Російська Федерація) про те, що російська сторона дає санкцію і можливість здійснення допиту в режимі відеоконференції екс-глави України Віктора Януковича, повідомляють Патріоти України з посиланням на Діалог.
Повідомляється, що допит відбудеться в кінці листопада.
Колишнього президента України допитають як свідка у справі про звинувачення працівників спеціального підрозділу МВС України ( "Беркут") у справі про масові вбивства цивільних активістів на Майдані в період Революції Переваги.
На даний момент в цій справі Янукович проходить як свідок.
Адвокат колишнього президента Віталій Сердюк вже підтвердив цю інформацію. Він заявив, що київський суд вже отримав інформацію зі згодою і тепер йому належить провести роботи по організації самої відеоконференції.
Нагадаємо, раніше Янукович заявив про готовність дати свідчення по відеозв'язку у справі екс-співробітників "Беркута", які розстріляли Небесну сотню. При цьому нещодавно ГПУ і київський суд спільно заарештували всю нерухомість побіжного Януковича в скандально відомій резиденції Межигір'я під Києвом.