Header Ads

 Борис Болотов

Чи платили гроші мітингувальникам: Деяким політичним силам вигідно називати акції протесту у Києві "несправжніми та проплаченими"


Журналісти 
ТСН поспілкувалися з двома жінками, які нібито є "учасницями мітингу в Києві". Вони розповіли про "оплату за участь", але навіть не знали, хто смае платить їм гроші. Про це повідомляють Патріоти України.
Кореспонденти зустріли жінок у житловому будинку, просто в під'їзді. Доказів, що вони дійсно є учасницями мітингів, немає. Доказів "проплаченості" - теж. У підкупі мітингувальників звинувачують Юлію Тимошенко.
Нагадаємо, прямі ефіри з місця подій під Верховною Радою показали, що з транспорантами там стоять дійсно ошукані вкладники, які показують документи та не бояться називати свої прізвища. Вони відкидають звинувачення у "проплаченості" та кажуть, що хочуть просто прийняття нормальних законопроектів "на благо громадянам".
У мережі вважають, що жінки в під'їзді, які розповіли про "оплату 100-130 грн за 5 годин мітингу", не є учасницями акції та навмисно розповідають неправдиву інформацію. Також українці вважають, що деяким політичним силам вигідно виставити цей Майдан як підкуплений і несправжній, але це не так.