Header Ads

 Борис Болотов

Били по голові та обличчю: Заступник голови Херсонської ОДА, на якого скоїли замах, перебуває у реанімації


Побитий заступник голови Херсонської облради перебуває в реанімації, за фактом нападу відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба управління Нацполіції в Херсонській області, інформують Патріоти України.
Правоохоронці встановили, що близько 18-ї години перший заступник голови Херсонської облради, повертаючись додому, залишив автомобіль на парковці. Після цього біля будинку на нього напали невідомі і завдали тілесних ушкоджень.
Депутат Херсонського облради Микола Ставицький повідомив в Facebook, що Зеленчука вдарили якоюсь трубою в потилицю. Після цього його почали забивати на смерть, наносячи удари по голові.
В даний час потерпілий у лікарні з попереднім діагнозом "закрита черепно-мозкова травма". Нардеп Денис Силантьєв повідомив, що він прийшов до тями і перебуває в реанімації.
"Життю Василя Васильовича нічого не загрожує, але травми страшні, просто страшні. Його били якимось тонким металевим прутом по всій голові, обличчі, жахливі розсічення", - повідомив в Facebook мер Херсона Володимир Миколаєнко.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 296 Кримінального кодексу України "Хуліганство". Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення і затримання зловмисників.