Header Ads

 Борис Болотов

Американка здійснила подорож навколо світу, не витративши ні цента (фото)


27-річна Кессі де Пекол з Коннектикуту довела, що здійснити кругосвітню подорож можливо за 1,5 року, причому за чужий рахунок, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
За 15 місяців дівчина встигла відвідати 180 країн і 254 рази політати на літаку. Кессі мріє стати першою в історії жінкою, яка відвідала всі 196 країн світу. Вона планує закінчити свою безпрецедентну навколосвітню подорож протягом 45 днів.

Кессі каже, що вона завжди хотіла побачити світ, ще в школі у неї з'явилася "божевільна мрія" відвідати кожну країну на карті і дізнатися якомога більше про традиції, історію, культуру та релігію інших людей, національностей.
Звичайно, подібний захід вимагав від Кессі великих витрат: в цілому кругосвітка обійшлася їй у 198 тисяч доларів, більшу частину яких мандрівниці допомогли зібрати численні спонсори. З їх допомогою заповзятлива дівчина зняла документальний фільм про свою унікальну поїздку.

Також в її Instagram можна побачити фотографії розкішних екоготелів її інвесторів, за рекламу яких Кессі надавалося житло в цих місцях.
За словами Кессі, залучення інвесторів було непростим завданням, оскільки їй доводилося шукати фінансування під час подорожі.

Кессі вже встигла стати послом миру, і тепер одним з її обов'язків є зустрічі зі студентами і професорами університетів туризму в різних країнах світу.